Am zis mereu ..

   Nu am niciodată un subiect bine definit și poate pare că uneori doar aberez de dragul de a te ține ocupată. Nu am niciodată vreun plan și deseori mă bazez pe instinctul de moment. Nu vreau niciodată să spun nimic exact dar ajung întotdeauna să spun mult mai multe decât îmi propun inițial. Sunt ciudat pentru că nu mă aliniez majorității. Uneori irognorant și abinguu. Alteori arogant și antisocial. Who give a shit? Not me .. 

 

   Am zis mereu mon chér că împreună putem muta munții când de fapt voiam să spun că avem nevoie unul de celălalt pentru a ne putea atinge target-urile. Împreună suntem perfecți și nu ne dăm înlături de la nimic. Ne atingem scopurile fără prea multă muncă pentru că ne completăm defectele și ne scoatem în evidență atuurile. Împreună suntem puternici și ne identificăm cu super eroii copilăriei. Separați, din păcate, greșim neîncetat și tot ceea ce lăsăm să se vadă sunt tabieturile mult prea tăbăcite în rutina cotidiană. Separați suntem fragili dar bravăm bluffând pentru că nu vrem să lăsăm garda jos. Separați nu suntem noi ci doar o imagine a persoanei ce compensează prin ambiție.

 

   Am zis mereu mon chér că împreună suntem invincibili, imabatabili și de neclintit când de fapt voiam să spun că unul fără altul nu putem vedea linia de finish din așa numitul ideal pe care l-am proiectat în viața noastră. Nu credem în perfecțiune și ne considerăm contrar opusul – definiția imperfecțiunii. Avem lacune în multe lucruri dar compensăm prin dorința de a învăța și a ne dezvolta. Suntem setați pe reușită și nu vrem să acceptăm nici în ruptul capului eșecul. Poate așa suntem construiți, poate așa ne-am format personalitatea sau poate doar așa reușim să umplem golurile care ne definesc.

 

   Am zis mereu mon chér că despre EA aș putea scrie o carte când de fapt voiam să spun că nicio poveste nu poate să o descrie la adevăratul ei potențial. Oricât de multe aș spune mereu ar rămâne lucruri nespuse. Oricât de mult aș vorbi despre calitățile ei mereu aș omite lucrurile ce o definesc în esență. Oricât de mult mi-aș dori să o cunoști așa cum o cunosc eu, niciodată nu aș arăta totul pentru că i-aș pierde latura mistică.

 

   Nu am zis-o niciodată dar am gândit-o mereu. Am încercat mereu să ascund și să maschez orice urmă de sentiment venită din partea sufletului dar întotdeauna m-am văzut înfrânt și cu armele la pământ. Am încercat mereu să nu rănesc persoana din dreapta mea dar am eșuat de mult prea multe ori. Am crezut că sunt construit să am mereu un spațiul doar al meu în care să mă identific și să îmi fie refugiu ori de câte ori viața îmi cere să mă reinventez dar cu timpul am realizat că doar lângă EA pot să mă simt în largul meu, să mă reinventez, să învăț, să acumulez, să mă dezvolt ..

 

   Nu poți arăta omul care nu greșește pentru că face parte din natura noastra. Contează totuși să îți asumi greșeala și să înveți din ea pentru a nu o repeta la nesfârșit. Important este să constientizezi cine ești, ce te definește și ce îți dorești. Restul sunt nimicuri care se schimbă de la an la an.

 

   Am zis-o mereu mon chér dar de fapt nu am spus nimic din ceea ce am de spus …

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *