Despre EA ..

Mon frère … te aud mereu cum te plângi de EA și cum o caracterizezi doar prin prisma defectelor. Mereu te văd nemulțumit de ceea ce este și de ceea ce îți oferă. Te-am compatimit pentru o scurtă perioadă de timp, până mi-am dat seama că tot ceea ce descrii tu nu reflectă realitatea imaginii EI. Te-am crezut până când am realizat că defapt doar asta cauți tu și niciodată nu te-ai abătut de la falsa dorință creată. Trăiești după cum îți așterni, dar totuși înțelege .. 

EA ..

… e simplă și se hrănește cu emoție. Suprizele mici o intrigă și trezesc în sufletul ei bucurie. E ușor de impresionat, dar nu crede că nu e versatilă și nu cunoaște toate micile taine ale jocului. EA e sătulă de falsitate și de lucrurile făcute doar din complezență sau bravadă. A făcut tot ce se putea face, doar că acum a înțeles ceea ce își dorește.

Pe EA nu o impresionează nimic dacă nu vine din suflet. Ba din contră, o lasă rece orice încercare de-a ta, prin care vrei să demonstrezi cât de bărbat ești tu. Nu dă doi bani cu ce mașină o să vii să o iei diseară, când o să vă vedeți pentru o cafea. Le știe pe toate și s-a plimbat cu toate, așa că din prisma asta e greu de impresionat. Nu îi pasă nici unde o scoți la cafeaua aia amărâtă pentru a cutreierat deja toate locurile la care te-ai gândit tu să o scoți. Îi este totuna dacă ajungeți prin Centrul Vechi sau pe Șoseaua Nordului. EA așteaptă să o impresionezi printr-o simplă discuție – asta dacă poți să porți o discuție pe care să nu o acaparezi cu must-urile tale. Vrea să o asculți, ca da, îi place să fie în centrul atenției. EA vrea să simtă emoție și nu ar strica dacă ai reușii să o faci să zâmbească sincer ..

EA ..

.. e specială, prin simplul fapt că știe să fie copil – atunci când atmosfera o dictează – și matură – atunci când situația o cere. EA gătește – nu prea mult ce e drept, dar știe îndeajuns de bine încât să nu dea foc la casa. Nu e raw vegană sau orice alt bullshit de genul astă și uneori se bucură la cartofi prăjiți. Nu-i displac ieșirile la masă, și chiar dacă o face des, nu te aștepta să o impresionezi prin asta, pentru că nu o să reușești. EA e un pic ciudată, ți-am zis ..

Nu e pe cocktail-uri, ci preferă vinul. Rosé-ul rece, ca să fiu mai specific, servit în pahar cu picior. Niciodată cu apă, pentru că urăște combinațile proaste. Uneori lasă savoarea vinului pentru shot-uri – nu multe, ca nu prea ține la tărie. Pe EA o găsești vineri seara citind din paginile cărții preferate, alături de un pahar de vin. Fumează, clasic, fără prostii de IQOS sau cine știe ce substanțe – le-a încercat pe toate, stai liniștit, dar e de părere că toate se fac la timpul lor. Sâmbătă dimineață o găsești uitându-se pe geam, cu o cană mare de cafea cu lapte – mai mult lapte decât cafea, niciodată zahar, poate un pic de miere. Fumează două sau trei țigări, butonează telefonul, face un duș și cel mai probabil iese la alergat. Face sala rar, pentru că nu are nevoie .. Lucruri banele, nu? Ți-am zis deja .. Nu te speria de EA și nu o cataloga neinteresantă pentru că sigur greșești. Îi plac cluburile, iese chiar și prin baruri și uneori o vezi dansând, dar nu te baza că poți să o impresionezi doar pentru că ai intrare peste tot și te cunoști cu lumea bună.

EA ..

.. nu aleagă prin mall-uri după haine și nu are în garderobă ultimele must have-uri. Se îmbracă așa cum se simte EA bine. Le asortează perfect, iar în dulap are și haine de scandal și rochii de seară. Tocuri, stiletto și întotdeuna teneși – sunt comozi și dacă ai ceva de comentat, EI nu îi pasă .. Are Facebook și Instagram, dar pe niciunul nu postează des pentru că nu vede sensul .. old school, i know ..

De 1 mai probabil e la munte, iar dacă ajunge la mare o face doar pentru că îi era dor de valuri. Probabil o găsești dis de dimineață în Vamă, stând pe plajă și contemplând la viață. Pe seară, dacă are chef, se duce în Mamaia – două pahare de rosé, un pic de dans și atât. Deci, iar nu te chinui să o impresionezi ducând-o la nu știu ce locație sofisticată pentru că EA e sătulă de astea. Îi plac, nu-i sunt indiferente, dar sigur nu primești puncte bonus dacă asta e tot ce poți să oferi.

EA ..

.. plânge la filme – e mult pe dramă, dar adoră și comediile-, mănâncă popcorn și bomboane M&M – alea galbene întotdeuna. Urmărește câteva emisiuni, rareori știri, însă doar atât pentru că nu o pasionează televizorul – și da, urăște așa zisele mondenități. Are serialele EI preferate la care se uită singură – nu vorbește în timpul acestora pentru că pierde firul narativ. Ascultă muzică de dimineața până seara, indiferent de ceea ce face ..

Mon frère … te aud mereu cum te plângi de EA și cum o caracterizezi doar prin prisma defectelor. Dar vezi tu, niciodată nu ai vrut să o ai lângă tine pe EA .. mereu le-ai preferat pe ELE. Așa că nu te mai plânge că toate sunt la fel ..

 

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *