Oare mai știi ..

    Draga mea, mai știi când ne-am întâlnit din senin și nu aveam nicio treabă unul cu altul? Dar când am continuat să ne vedem neștiind drumul pe care trebuie să o luăm? Dar când ne-am certat prima oară? Dar când ne-am ignorat mult prea mult timp? Dar când am încercat să ne ascundem gândurile și emoțile unul de celalalt? Dar când am zis că ne dorim ceva și tot ceea ce am făcut în acest sens a fost să  ne îndepărtăm? …

    Zi, draga mea, mai știi? Defapt lasă, nu vreau să îmi răspunzi pentru că probabil o să alegi o ofensivă agresivă așa cum o faci de obicei. Nu te judec, pentru că am înțeles că așa ești tu. Am înțeles că îți pui limite și bariere fără sens și noimă. Te limitezi când ar trebui să lași nebunia să își facă jocul. Știu că te enervează ceea ce scriu, dar hai totuși să ne amintim că așa ai fost de la început .. de la prima clipă când ne-am văzut, de la prima tresărire a sufletului, de la primul zâmbet și de la prima sărutare.

     Nu mă crezi? Vrei să ne amintim …

.. cât de reticentă ai fost când ne-am întâlnit prima oară?
.. câte limite ți-ai pus fără să pui în balanță sufletul prima oară când am discutat?
.. cât de ambiguă ai fost când îți doreai un lucru, pe care comportamentul tău nu îl arăta?
.. câte certuri ai preferat din nimic să avem doar pentru că trecutul te-a făcut să suferi?

    Să continui? Nu aș vrea, draga mea ..

E despre tine pentru că niciodată nu ți-am spus-o – mă știi doar și cunoști că mă pricep mai bine la scris decât la vorbit. Ești o persoană plăcută și îmi pare rău că nu ți-am spus-o deajuns. Ești o persoană bună chiar dacă vrei să pari o scorpie. Ești inteligentă și asta te enervează, pentru că știm amândoi că viața este mult mai simplă dacă nu am analiza atâtea lucrurile. Nu ești perfectă, dar tocmai asta e farmecul tău. Ai un bagaj enorm pe care îl ții ascuns de frică – îți e frică că cel din drepta ta te v-a judeca – și asta e o prostie în opinia mea. Ești la fel de imperfectă ca mine, dar poate doar ai nevoie de timp să realizezi.

Toate la timpul lor, nu?
Timpul, bate-l vina, draga mea!

Sper că ești bine și îmi doresc tot ce este mai bun pentru tine. Meriți, chiar dacă nu îți acorzi niciodată credite și te crezi într-un fel pedepsită pe merit. Nu ai dreptate, dar ești al dracului de încăpățânată! Ambiția asta, ce să îi faci!

Știu că nu o să citești, dar totuși știu că știi că este despre tine! Știu că nu mă crezi, dar tot ce ți-am spus e de bine!

 

    Ou voir, draga mea, pe data viitoare!

EL

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *