Hai să fim ..

Mereu ne gândim la ce ar fi fost dacă, dar întotdeauna o facem mult prea târziu, sperând ca asta ne va spăla din păcate. Mereu ne dorim ceea ce nu poate fi al nostru, dar întotdeuna uităm că noi am fost cei care am lăsat ca totul să devină doar o amintire. Mereu ne amintim ceea ce ne-a legat, dar întotdeuna dăm uitării ceea ce ne-a făcut să fim un alt target de neatins. Mereu spunem, dar întotdeauna uităm să o facem ..

Hai să fim reali și sa jucăm totul pe o carte. Hai să riscăm un all in chiar dacă e un bluff și e posibil ca mână să nu ne intre niciodată.

Hai să ne deschidem și să riscăm cum nu am făcut-o niciodată. Hai să fim totul sau hai să nu mai fim nimic!

Hai să lăsăm sufletul să fie actorul principal al jocului nostru – cine știe, deși suntem circumspecți, el poate va răzbrăti și viitorul ne va face să zâmbim la amintirea acestor vremuri.

Nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat!

Hai să lăsăm trecutul în spate, să ne bucurăm de prezent și să îmbrățisăm viitorul!

Ai zice că sună simplu nu? Știu, mon cher, dar din păcate simplitatea asta ne-a dat nouă batai de cap de fiecare dată. Poate că suntem mult prea aroganți ca să o acceptăm în viața noastră. Poate că suntem mult prea ambițioși ca să ne lăsăm masca pe care adorăm să o purtăm. Poate că suntem mult prea încăpățânați ca să vedem cu luciditate ceea ce trebuie văzut. Poate că suntem doar mult prea boemi și poate asta ne face să fim așa reci unul cu celălalt. Prea mulți de poate, pe care îl urâm din tot sufletul chiar dacă e cel care ne ghidează ..

Pe data viitoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *