Oriunde, oricând, oricum ..

Lucrurile mărunte fac întotdeauna diferența, așa că lăsă complicatul deoparte și focusează-te spre lucrurile care contează cu adevărat. O simplă vorbă spusă la timpul ei poate valora totul. Un simplu gest mărunt, făcut la momentul oportun poate însemna universul. Simplitate în cea mai raw formă posibilă, pe care să o devorăm de la prima secundă a dimineții, până în toiul nopții, atunci când zbuciumul zilei dispare și putem să fim din nou noi.

Discuții fără sens pe care să le avem la fel ca în prima clipă când ne-am privit. Discuții despre tot, dar totuși despre nimic. Discuții cretine care să scoată din noi zâmbete tâmpe al cărui sens nu putem să îl descifrăm. Să te enervezi doar pentru că poate nu gândesc la fel ca tine. Supărare nevinovată că nu îți înțeleg nervoza. Discuții simple, mărunte, mon cher!

Oriunde te îndrepți trebuie să știi de unde ai plecat și încotro te îndrepți. Trebuie să îți asumi din prima clipă alegerea și să nu încerci să o maschezi meschin în altceva decât este. Trebuie să te privești în oglindă și să îți poți spune că ai ales ceea ce îți este cel mai bine. Altfel, crede-mă, ești pe încă un drum sortit eșecului ..

Oricând trebuie să poți spune deschis ceea ce ai pe suflet. Să poți să lași inocența sincerității fără armură și să nu o maschezi, cum ai făcut-o de atâtea ori. Să poți să îți relatezi emoțiile și să îți desfășori gândurile. Să poți găsi echilibrul între nebunie și normalitate.

Oricum ai face-o, trebuie să fii pe bune. Asumarea face diferența în orice moment și trebuie să poți să trăiești cu alegerea făcută, indiferent că este una bună, care îți aduce safisfacție, sau una greșită, care într-un final te face să suferi.

Oriunde, oricând, oricum, mon cher! Nu uita ..

Nu există rău și bine cum nu există alegere corectă sau alegere greșită. Există doar șiruri de pattern-uri pe care decidem să ne construim drumul și implicit viața. Există sadisfacție pentru minte și liniște pentru suflet – și cel mai perfect este să găsești comuniunea dintre cele două, chiar dacă de cele mai multe ori pare imposibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *