Unele vin, altele trec ..

    Viața e unică prin simpla ei definiție. E un lucru pe care mintea umană nu poate să îl înțeleagă chiar dacă îl acceptă. Este un bun universal de care orice individ se bucură. Viața este energia pe care oamenii o resimt, o trăiesc, o gândesc și o transmit mai departe. E realitate și vis, iubire și ură, fericire și tristețe. E noapte și zi, lună și soare. E conștient și subconștient. E îmbinarea perfectă între întrebare și răspuns. E tot ce ne înconjoară – unică prin felul ei … 

    Noi suntem oameni și uneori ..

Suntem simpli pentru că ne bucură lucrurile banale, dar suntem complicați pentru că ne dorim ceea ce nu trebuie.

Suntem perfecți pentru că reușim să ne completăm, dar suntem imperfecți pentru că preferăm să ne ascundem.

Greșim uneori și nu recunoaștem asta. Ne putem ambiția să poarte o mască pe care mai devreme sau mai târziu suntem forțați să o dăm jos de împrejurări. Defapt știm că greșim și constientizăm, dar suntem mult prea orgolioși să o spunem și altora. Preferăm hazardul și îl primim în rutina noastră de zi cu zi în loc să alegem calmitatea pe care ne-ar da-o să recunoștem încăpățânarea. Nu o facem voit, chiar dacă o conștientizăm.

Viața se compune din alegerile pe care le facem în fiecare moment. Se construiește ca fiind suma decizilor luate la un anumit punct zero. Sună simplu nu? Doar sună pentru că e atât de complicat încât uneori ajungem să regretăm alegerile făcute.

 

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *